Share via email

Some fields are missing
Bürkert - in uw buurt
Kantoor /1
  • Hoofdvestiging
  • Hoofdkantoren
  • Systeemhuis
  • Distributeur
  • Kantoor
  • Fabriek
  • Logistiek centrum
bürkert
 

Service, onderhoud en inbedrijfstelling

Service op maat bespaart u tijd en geld! Met deze reden in gedachten biedt Bürkert u een compleet service overzicht.

Print

De technologie van Bürkert stelt bedrijven over de hele wereld in staat, om hun productiviteitsdoelstellingen te halen en leidend te zijn in een 24/7 concurrerende markt. In lijn hiermee heeft Bürkert een service programma samengesteld om u te helpen met een aantal zaken in uw complexe productieprocessen. Wij willen een partner zijn waar u op kunt bouwen.

Installatie-screening

Van inbedrijfstelling van uw procesinstallatie tot het uit voorraad leveren van reserveonderdelen; Bürkert staat  u als betrouwbare partner terzijde. Om mogelijke kritische plekken in uw proces vroegtijdig op te sporen, bieden wij u een gratis installatie-screening aan. Dit houdt in het documenteren van de installatie en indien gewenst een individueel onderhoudsadvies. Zo krijgt u een overzicht van benodigde reserveonderdelen en minimaliseert u het risico op een ongewilde stilstand van de installatie aanzienlijk.

Meer informatie

Inbedrijfstelling

Reeds tijdens het ontwerpen van uw systeem staan onze specialisten voor u klaar om de beste oplossing te vinden voor uw specifieke applicatie. Bürkert biedt u de beste aanpak en we zijn in staat om buiten de standaard oplossingen te denken.

Meer informatie

Correctief onderhoud

Om de gevolgen van een technisch mankement te beperken zijn onze service engineers beschikbaar voor het onsite oplossen van dit soort zaken.

Meer informatie

Preventief onderhoud

Tegelijkertijd met de inbedrijfstelling willen wij u ook helpen met het maken van de proces onderhoudsplannen; wij nemen onze verantwoordlijkheden serieus.

Meer informatie

Reserve onderdelen op voorraad

Reserve onderdelen voor reparatie en/of preventief onderhoud snel nodig?

Meer informatie

Training (intern/extern)

Gedurende- maar ook na inbedrijfstelling van het systeem bieden wij u een specifiek trainingsprogramma . Deze training is tweeledig: het gebruik van de producten alsook het verrichten van het onderhoud.

Meer informatie

Contactgegevens:

NL: 088 - 12 67 300

service@burkert.nl

BE: 03 - 325 89 00

service@burkert.be

 

Mijn vergelijkingslijst