Share via email

Some fields are missing
Bürkert - in uw buurt
Kantoor /1
  • Hoofdvestiging
  • Hoofdkantoren
  • Systeemhuis
  • Distributeur
  • Kantoor
  • Fabriek
  • Logistiek centrum
bürkert
 

CUT – de membraan- en moduleproducent

De 'roots' van CUT Membrane Technology GmbH gaan terug tot het jaar 2004. CUT is een innovatieve en dynamische onderneming, die zich met succes bezighoudt met de productie van membranen en modules voor de scheiding van vloeibare media. De praktijkgerichte advisering bij het ontwerpen en plannen van filtratie-installaties evenals diverse serviceprestaties vormt sinds het begin van de bedrijfsactiviteiten een integraal onderdeel van onze dienstenspectrum.

Print
CUT Logo

Dankzij onze decennialange ervaringen in de procestechniek, met name in de complexe wereld van de procesindustrie, hebben wij altijd het complete proces in beeld. 

Een krachtige samenwerking

Sinds 2013 is CUT een dochteronderneming van Christian Bürkert GmbH & Co. KG. Gemeenschappelijk willen wij het producten- en dienstenaanbod uitbreiden en onze klanten op een internationaal vlak en met de hoogste kwaliteitsnorm filtratiesystemen en de bijbehorende diensten aanbieden.

Op onze locatie in Erkrath bij Düsseldorf produceren wij een groot aantal buis-, hollevezel-, PP- en spiraalwikkelmodules voor de meest uiteenlopende toepassingen op de terreinen chemie, milieutechniek, levensmiddelen, metaalbewerking en nog veel meer. Deze modules voorzien wij steeds vaker van membranen uit onze eigen productie. Daarmee zijn we in staat om optimaal in te spelen op de eisen van onze klanten.

Daarnaast vullen CUT en Bürkert elkaar aan wat betreft hun bedrijfscultuur en zijn ze zich altijd bewust van hun sociale verantwoordelijkheid. Zo willen wij met vooruitziende blik en duurzaam handelen niet alleen onze klanten optimale oplossingen aanbieden, maar ook een bijdrage leveren aan het behoud en de uitbreiding van arbeidsplaatsen in Duitsland. Daarom is de huidige locatie van CUT in Erkrath benoemd tot het centrum van de filtratieactiviteiten van de Bürkert-groep en is het huidige team dat al vele jaren aanwezig is, versterkt met nieuw personeel.

Naast medewerkers met verantwoordelijkheidsbesef en een goede opleiding vormen de modernste productiemiddelen en de permanente verbetering van de testapparatuur en -methoden de beste garantie voor topkwaliteit.

Bent u op zoek naar een individuele oplossing voor uw speciale proces? Dan kijken wij ernaar uit ook u in de toekomst onze beste membraanoplossingen te mogen aanbieden!

CUT Producten

Meer informatie

CUT Solutions

 

Meer informatie

Bürkert - Logo

Kantoor

CUT Membrane Technology GmbH
Feldheider Str. 42
D-40699 Erkrath
Telefoon +49 2104 176320
Fax +49 2104 1763222
E-mail svygengvba@ohexreg.pbz

Mijn vergelijkingslijst