Share via email

Some fields are missing
Bürkert - in uw buurt
Kantoor /1
  • Hoofdvestiging
  • Hoofdkantoren
  • Systeemhuis
  • Distributeur
  • Kantoor
  • Fabriek
  • Logistiek centrum
bürkert
 

Welkom in de familie!

Robolux meerzittingskleppen maken uw procesinstallatie compact, eenvoudig, grondig reinigbaar en zeer betrouwbaar. Nu ze ook gecombineerd kunnen worden met de Element stuurkoppen, vormen ze een stevige basis voor de decentrale besturing
van uw hygiënisch processen.

Print

Hygiënische processen vragen een grote betrouwbaarheid en grondige reinigbaarheid van de productie-installaties. Deze eisen zijn vooral hoog in separatieprocessen of wanneer de zuiverheid van de media moet worden gewaarborgd door steriele procesomstandigheden.

Het mengen van verschillende ingrediënten voor de voedingsindustrie zoals bijvoorbeeld bij fermentatie, vereist absolute steriliteit. De standaard uitdagingen die we kennen voor bijvoorbeeld tankinstallaties in farmaceutische en biotechnologische toepassingen kunnen worden verminderd door Robolux multiport-valves en complexe valve-blocks van Bürkert Fluid Control Systems toe te passen.
Gebaseerd op de technologie van membraanafsluiters, combineren deze gepatenteerde kleppen meerdere schakelfuncties in slechts 1 onderhuis met 1 enkel membraan en 1 actuator. Deze compacte multiport-kleppen nemen ongeveer 40 procent minder plaats in dan traditionele ventiel-manifolds en kunnen gemakkelijker gesteriliseerd worden.  Een klein intern volume en de eliminatie van dode ruimten zorgen voor een snellere reiniging en dat resulteert in een efficiënter proces en een hogere product-opbrengst. De compacte constructie reduceert de installatie- en onderhoudskosten.
Door de nieuwe actuator, kunnen de Robolux-kleppen nu gecombineerd worden met de Bürkert Element stuurkoppen. Als nieuw onderdeel van de Element-familie, wordt Robolux een integraal onderdeel van een complete systeembenadering van procesoplossingen. De slimme combinatie van Robolux multiport-kleppen met ELEMENT stuurkoppen biedt nieuwe mogelijkheden voor de decentrale automatisering van hygiënische processen. Stuurventielen, elektrische terugmeldingen en optische positie-aanduiders kunnen in de stuurkop zelf geïntegreerd worden. En om het nog eenvoudiger te maken, is deze topcontrol ook verkrijgbaar in ASI-uitvoering.

Mijn vergelijkingslijst