Bürkert - in uw buurt
Kantoor /1
    • Hoofdvestiging
      Burkert Contromatic BV Benelux
      Minervum 7220
      NL-4817 ZJ Breda
      Telefoon NL: +31 (0)88 1267300 / BE: +32 (0)3 3258900
      Fax NL: +31 (0)88 1267350 / BE: +32 (0)3 3256161
      E-mail vasb@ohexreg.ay
      Website http://www.burkert.nl/
  • Hoofdvestiging
  • Hoofdkantoren
  • Systeemhuis
  • Distributeur
  • Kantoor
  • Fabriek
  • Logistiek centrum
bürkert
 

Bescherming persoonsgegevens

Bürkert dankt u hartelijk voor  uw bezoek aan onze website en uw belangstelling voor onze onderneming en onze producten.

Aan de bescherming van uw persoonsgegevens hechten wij een groot belang en wij willen dat u zich tijdens een bezoek aan onze website veilig voelt. Wij beschermen uw persoonlijke levenssfeer en uw persoonsgegevens. Bij de verwerking van uw persoonsgegevens nemen we de inhoud van deze privacyverklaring, de voor ons van toepassing zijnde landspecifieke voorschriften voor gegevensbescherming en de Algemene verordening gegevensbescherming (“AVG”) in acht.

Hieronder geven wij u een overzicht van de informatie die wij tijdens uw bezoek op onze webpagina’s registreren en hoe deze worden gebruikt:

Naam en adres van de verantwoordelijke instantie

Website informatie

Gepubliceerd door

Meer informatie

Functionaris voor gegevensbescherming

U kunt voor alle juridische aspecten van de gegevensbescherming contact opnemen met onze functionaris voor gegevensbescherming.

De heer Gustav Müller
datenschutz@burkert.com

Persoonsgegevens

Persoonsgegevens zijn alle informatie die betrekking heeft op een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon; als identificeerbaar wordt beschouwd een natuurlijke persoon die direct of indirect kan worden geïdentificeerd, met name aan de hand van een identificator zoals een naam, een identificatienummer, locatiegegevens, een online identificator of aan de hand van een of meer elementen die kenmerkend zijn voor de fysieke, fysiologische, genetische, psychische, economische, culturele of sociale identiteit van die natuurlijke persoon.

Persoonsgegevens omvatten ook informatie over uw gebruik van onze website. In verband hiermee verzamelen we als volgt persoonsgegevens van u: informatie over uw bezoeken aan onze website, bijvoorbeeld de omvang van de gegevensoverdracht, de plaats waarvandaan u gegevens van onze website opvraagt en andere verbindingsgegevens en bestanden en verdere inhoud die u opvraagt. Dit gebeurt doorgaans door middel van logbestanden en cookies. Meer informatie over logbestanden en cookies vindt u verder hieronder.

Gebruiksdoel en persoonsgegevens waar het om gaat
Omvang en aard van de gegevens die worden verzameld, verwerkt en gebruikt verschillen afhankelijk van de vraag of u onze internetsite alleen maar bezoekt om algemeen beschikbare informatie op te vragen of dat u daarnaast gebruikmaakt van andere diensten:

1. Informatief gebruik

Voor informatief gebruik van onze website is het in principe niet nodig dat u persoonsgegevens opgeeft.

Veeleer registreren we in dat geval bij het opvragen van onze webpagina’s alleen maar de gegevens die door uw internetbrowser automatisch naar ons worden gestuurd, bijvoorbeeld

  • het IP-adres van uw computer
  • datum en tijd waarop de pagina’s zijn opgevraagd
  • uw browsertype, browserversie en browserinstellingen
  • het gebruikte besturingssysteem (Windows, iOS, Linux enz.)
  • de overgedragen hoeveelheid gegevens en status van de overdrachten
  • vanaf welke website toegang tot onze pagina is verkregen
  • andere soortgelijke gegevens en informatie die zijn bedoeld voor de beveiliging in geval van aanvallen op onze informatietechnologische systemen.

Het IP-adres van uw computer wordt daarbij alleen voor de duur van uw gebruik van de website opgeslagen en onmiddellijk daarna verwijderd of door verkorting ervan anoniem gemaakt. De overige gegevens worden voor een beperkte tijdsduur opgeslagen. Wij gebruiken deze gegevens voor de exploitatie van onze website, met name om fouten van de website vast te stellen en te verhelpen, om de mate van belasting van de website vast te stellen en om aanpassingen of verbeteringen aan te brengen.

2. Gebruik bij benutting van andere diensten

Voor zover u via onze webpagina gebruikmaakt van andere diensten van onze onderneming, is het mogelijk noodzakelijk dat u hiervoor persoonsgegevens opgeeft.

Welke persoonsgegevens voor de levering van de dienst vereist zijn, blijkt uit het desbetreffende invoerscherm.

Andere gegevens kunt u vrijwillig opgeven. Welke gegevens verplicht en welke vrijwillig zijn, kunt u zien aan het feit dat de verplicht gegevens steeds met een sterretje (*) zijn gemarkeerd.

Uw gegevens worden uitsluitend verwerkt met het doel om de door u gewenste dienst te leveren.

Information pursuant to EU-GDPR for customer and supplier

application/pdf

Information pursuant to EU-GDPR for customer and supplier

Documenten downloaden

Nieuwsbrief

Wanneer u onze nieuwsbrief wilt bestellen, hebben we behalve uw e-mailadres de bevestiging nodig dat u de eigenaar van het e-mailadres bent en dat u akkoord gaat met de ontvangst van de nieuwsbrief. Deze gegevens worden uitsluitend verzameld met het doel u de nieuwsbrief te kunnen toezenden en ons recht om dat doen te documenteren. De gegevens worden niet doorgegeven aan derden. De bestelling van de nieuwsbrief kunt u te allen tijde met werking voor de toekomst intrekken.

Contactformulier

Op onze website bieden we u de mogelijkheid door middel van een contactformulier contact met ons op te nemen. 

De ontvanger van uw bericht blijkt, onder voorbehoud van het hierna bepaalde, steeds uit de beschrijving in het betreffende contactformulier.

De persoonsgegevens die u in het kader van deze contactaanvraag opgeeft, worden alleen gebruikt om uw aanvraag in behandeling te nemen en worden onmiddellijk van de webserver verwijderd. Wij wijzen erop dat de berichten in het kader van wettelijk bestaande bewaarplichten worden bewaard. Onder voorbehoud van het bovenstaande worden geen gegevens doorgegeven aan derden.

Gebruik van cookies

Wij maken gebruik van cookies om voorkeuren van de bezoekers bij te houden en onze webpagina’s hier optimaal op af te kunnen stemmen. Cookies zijn kleine tekstbestanden die op uw computer worden opgeslagen wanneer u onze internetpagina bezoekt. Indien u dat wilt, kunt u de cookies te allen tijde weer verwijderen. Dit kan er echter toe leiden dat u over enkele functies niet meer kunt beschikken. Informatie over het verwijderen van cookies vindt u in de Help-functie van uw browser.

Cookies die voor deze website worden gebruikt:

Cookie

Doel

eZSESSID_website_de       

De website slaat een cookie op gedurende de duur van de browsersessie. Voor elke website wordt een eigen cookie opgeslagen. In deze cookie wordt een sessie-id opgeslagen. Die wordt gebruikt om vast te stellen of de klant aangemeld is of niet.  

Session-ID für eingeloggte Kunden

Bij klanten die de online-winkel gebruiken, wordt door de SSO-server nog een cookie opgeslagen. Deze cookie slaat eveneens een sessie-id op. Die wordt gebruikt om een verbinding met het gebruikersaccount van de klant tot stand te brengen.

Gebruik van webanalyse-tools

Om onze websites optimaal aan uw eisen aan te kunnen passen maken wij gebruik van gereedschappen voor een zogenaamde webanalyse.

Webanalyse met Google Analytics

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalysedienst van Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA ("Google"). Google Analytics gebruikt zogenaamde "cookies", tekstbestanden die op uw computer opgeslagen worden en die het voor u mogelijk maken om een analyse van het gebruik van de website uit te voeren. De door de cookie gegenereerde informatie over het gebruik van deze website wordt in de regel naar een server van Google in de VS verzonden en daar opgeslagen. Indien de IP-anonimisering op deze website echter geactiveerd wordt, wordt uw IP-adres binnen de lidstaten van de Europese Unie en in andere verdragslanden die onder de overeenkomst betreffende de Europese Economische Ruimte vallen, van tevoren door Google ingekort.

Alleen in uitzonderingsgevallen wordt het volledige IP-adres naar een server van Google in de VS verzonden en daar vervolgens ingekort. In opdracht van de exploitant van deze website zal Google deze informatie gebruiken om uw gebruik van de website te analyseren, rapporten over de website-activiteiten samen te stellen en om andere met het gebruik van de website en van het internet samenhangende diensten t.b.v. de exploitant van de website te verlenen. Het in het kader van Google Analytics door uw browser verzonden IP-adres wordt niet met andere gegevens van Google gecombineerd.

U kunt het opslaan van cookies door een desbetreffende instelling in uw browser voorkomen; wij wijzen u er echter op, dat u in dat geval eventueel niet alle functies van deze website in de volle omvang volledig kunt gebruiken. Daarnaast kunt u het verzenden van de door de cookies verzamelde en aan uw gebruik van de website gerelateerde gegevens (inclusief uw IP-adres) naar Google en de verwerking van deze gegevens door Google voorkomen, door de via de volgende link beschikbare plug-in voor uw browser te downloaden en te installeren: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=nl.

In plaats van met de browser-plugin kunt u de registratie door Google Analytics ook verhinderen door op de volgende link te klikken. Er wordt een opt-out-cookie geplaatst waarmee de toekomstige registratie van uw gegevens tijdens een bezoek aan deze website wordt voorkomen: <a onclick=”alert(‘Google Analytics is gedeactiveerd’);” href=”javascript:gaOptout()”>Registratie van gegevens van Google Analytics voor deze webpagina deactiveren</a>

Registratie van gegevens van Google Analytics voor deze webpagina deactiveren

Nadere informatie hierover vindt u op http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=nl en op https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=nl (algemene informatie over Google Analytics en gegevensbescherming).

We wijzen erop dat op deze website Google Analytics is uitgebreid met de code »gat._anonymizeIp();« om een geanonimiseerde registratie van IP-adressen (zogeheten IP-masking) te waarborgen.

Gebruik van Google Maps

Deze website gebruikt Google Maps, een kaartendienst van Google Inc., Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA voor de weergave van een interactieve kaart. Door het gebruik van Google Maps kan informatie over uw gebruik van deze website (met inbegrip van uw IP-adres) naar een server van Google in de VS worden gestuurd en daar worden opgeslagen. Google zal de verkregen informatie eventueel doorgeven aan derden, indien dit wettelijk is voorgeschreven of voor zover derden deze gegevens in opdracht van Google verwerken. Pas wanneer u zelf actief op de interactieve kaart klikt, maakt uw internetbrowser verbinding met de servers van Google. Nadere informatie over de gegevensverwerking door Google vindt u hier: https://policies.google.com/privacy?hl=nl

Uw persoonsgegevens worden niet doorgegeven

Wij geven uw persoonsgegevens niet aan derden door; tenzij u hebt ingestemd met het doorgeven van gegevens of wij op grond van wettelijke bepalingen en/of bevelen van overheidsinstanties of rechtbanken het recht hebben of verplicht zijn deze gegevens te verstrekken. Daarbij kan het in het bijzonder gaan om het verstrekken van inlichtingen ten behoeve van strafvervolging, beveiliging of handhaving van intellectuele-eigendomsrechten.

Beveiliging van gegevens

Alle informatie die u ons toestuurt, wordt opgeslagen op servers binnen de Europese Unie. Wij beveiligen onze website en verdere systemen echter via technische en organisatorische maatregelen tegen verlies of vernietiging van, toegang tot, wijziging of verspreiding van uw gegevens door onbevoegde personen. Met name worden uw persoonsgegevens bij ons versleuteld verzonden. Wij maken daarbij gebruik van het coderingssysteem TLS 1.2 (Transport Layer Security).

Uw rechten

U hebt het recht van ons

  •  gratis inlichtingen te krijgen over de door ons over uw persoon opgeslagen persoonsgegevens (recht op informatie)
  • een bevestiging te verlangen over de vraag of wij u betreffende persoonsgegevens verwerken (recht op bevestiging)
  • van ons te verlangen dat de u betreffende persoonsgegevens door ons onmiddellijk worden verwijderd indien verwerking ervan niet meer nodig is en ook aan de overige voorwaarden van de AVG voor het verwijderen ervan is voldaan (recht op verwijdering)
  • de onmiddellijke rectificatie en completering van u betreffende onjuiste persoonsgegevens te verlangen (recht op rectificatie)
  • de beperking van de verwerking van uw persoonsgegevens te verlangen (recht op beperking van de verwerking)
  • de u betreffende persoonsgegevens in een gestructureerd, gangbaar en machineleesbaar formaat te ontvangen (recht op gegevensoverdraagbaarheid)
  • bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (recht op verzet)

Verder hebt u het recht te allen tijde uw toestemming voor de verwerking van uw persoonsgegevens met werking voor de toekomst in te trekken.

Neem voor meer informatie en voor de uitoefening van uw rechten contact op met onze functionaris voor gegevensbescherming.

Verwijdering en blokkering van persoonsgegevens nadat aan het doel ervan is voldaan

Wij verwerken en slaan persoonsgegevens slechts zo lang op als dat nodig om aan het doel ervan te voldoen, op zijn langst echter tot aan het verstrijken van de bewaar- en opslagtermijnen.

Als aan het doel is voldaan en de wettelijke bewaar- en opslagtermijnen zijn verstreken, worden de persoonsgegevens overeenkomstig de voorschriften inzake gegevensbescherming verwijderd of geblokkeerd.

Recht tot indienen van klachten

Verantwoordelijke leidende toezichthoudende autoriteit conform artikel 56 AVG bij klachten is in Nederland:
Autoriteit Persoonsgegevens
Bezuidenhoutseweg 30, 2594 AV Den Haag
Telefoon: 0900-2001201  Fax: 070-8888501 https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/vragen-aan-de-autoriteit-persoonsgegevens

Verantwoordelijk voor de inhoud

De inhoud van de Bürkert websites wordt met de grootste zorg samengesteld. Desondanks kunnen wij geen garantie geven voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de inhoud. Als aanbieder van diensten zijn wij volgens § 7 lid 1 TMG (Duitse Telemedia Wet) verantwoordelijk voor de eigen inhoud van deze pagina's, conform algemeen geldende wetten. Volgens § 8 tot 10 TMG (Duitse Telemedia Wet) zijn wij als aanbieders van diensten niet verplicht om verstrekte of opgeslagen externe informatie te controleren of naar omstandigheden te zoeken die op illegale activiteiten duiden. Verplichtingen om volgens de algemeen geldende wetten informatie te verwijderen of de toegang tot informatie te blokkeren blijven onaangetast. Een desbetreffende aansprakelijkheid is echter alleen mogelijk vanaf de datum van kennisgeving van een concrete overtreding. Na het bekend worden van dergelijke schendingen zullen wij deze inhoud onmiddellijk verwijderen.

Aansprakelijkheid voor links

Onze site bevat links naar externe websites waarop wij geen invloed hebben. Daarom kunnen wij ook geen garantie verlenen voor deze externe inhoud. Voor de inhoud van de gelinkte sites is altijd de desbetreffende aanbieder of exploitant van de sites verantwoordelijk. De sites waarnaar gelinkt wordt, worden op het moment van het linken gecontroleerd op mogelijke wetsovertredingen. Illegale inhoud was op het moment van het linken niet herkenbaar. Een permanente controle van de sites waarnaar gelinkt wordt, is zonder concreet bewijs van overtredingen ondoenlijk. Na het bekend worden van overtredingen zullen wij dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

Auteursrecht

De door Bürkert geschreven inhoud en werken op deze sites zijn onderworpen aan het Duitse auteursrecht. Het vermenigvuldigen, bewerken, verspreiden en elke vorm van gebruik buiten de grenzen van het auteursrecht om vereist de schriftelijke toestemming van de afzonderlijke auteur resp. maker. Downloads en kopieën van deze site zijn alleen voor privé gebruik toegestaan en niet voor commercieel gebruik. Voor zover de inhoud van deze site niet door de exploitant opgesteld is, worden de auteursrechten van derden gerespecteerd. Vooral de inhoud van derden wordt als zodanig gekenmerkt. Wanneer u desondanks een overtreding van auteursrechten vaststelt, verzoeken wij u om ons hiervan in kennis te stellen. Na het bekend worden van overtredingen zullen wij een dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.

Mijn vergelijkingslijst