You are using an outdated browser. Unfortunately, this does not allow us to guarantee that our website can be used without any errors. The use of outdated browsers often leads to low speed and security problems, too. We recommend that you install a new version or an alternative browser to get the full functionality of our website.
We are looking forward to meeting you at one of the upcoming trade fairs & events.
Event
Visit us at the Craft Beer Conference
's-Hertogenbosch Booth 29
Visit us at the Craft Beer Conference 2024
The theme of the eighth edition of the Dutch Craft Beer Conference 2024 is Back to Basic. Back to Basic emphasizes the importance of exploring traditional techniques and ingredients. At the same time, it embraces innovation to consistently produce high quality craft beverages.
Do you already want more information about what Burkert can offer you for your brewery?! Contact our expert Hans Smits Schouten at hans.smitsschouten@burkert.com
Schrijf je nu in voor onze ééndaagse stoomtraining
Stoom is alom tegenwoordig in onze industrie. Maar heeft u voldoende kennis van uw installatie? En weet u hoe die nog verbeterd kan worden? Door meer inzicht te krijgen in de voor- en nadelen van stoom voorkomt u incidenten (zowel persoonlijk als bedrijfsmatig). Daarvoor organiseert Burkert Benelux een Stoomtraining op:
donderdag 21 maart bij Brouwerij Van Steenberge in Ertvelde (België)
dinsdag 26 maart bij Brouwerij Duits&Lauret in Everdingen (Nederland)
woensdag 9 oktober Brouwerij Duits&Lauret in Everdingen (Nederland)
donderdag 10 oktober Brouwerij Duits&Lauret in Everdingen (Nederland)
In deze ééndaagse basis-cursus vertrekken we vanuit de theorie om te gaan bekijken welke onderdelen in de praktijk vereist zijn in een stoom-systeem en hoe deze gedimensioneerd dienen te worden. Burkert gebruikt voorbeelden en casestudy-materiaal gedurende de cursus om de typische toepassingen te benadrukken. Bovendien legt u contacten met adviseurs en eindgebruikers die dagelijks worden geconfronteerd met de diverse stoomtoepassingen in de fabriek(en) en procesinstallaties. Naast een technisch seminar, geniet u van de Burkert-gastvrijheid met lunch en afsluitend een korte rondleiding door de brouwerij. Natuurlijk is er gelegenheid de verschillende brouwsels te proeven.
We zullen deze dagen starten om 9.00 uur, (ontvangst vanaf 08:30) en de dag afsluiten rond 17:00 uur.
De cursus behandelt onder andere de onderstaande onderwerpen:
Appendages en instrumentatie in stoom- en condensaatloops + dimensionering
De kosten voor deze dag bedragen € 375,- (incl. certificaat & naslagwerk). Opgeven kan eenvoudig via een mail aan info.nl@burkert.com o.v.v. Stoomtraining. Graag aangeven voor welke dag je ingeschreven wilt worden.
Schrijf je nu in voor onze Training Water Kwaliteit (Analytische Sensoren)
Breda
Analyseren, in een wereld waarin (continue-) kwaliteit bewaking steeds belangrijker wordt en circulariteit niet langer een woord van de verre toekomst is, is het analyseren van uw proces cruciaal. Het analyseren gebeurt middels losse sensoren of uitgebreide systemen, toch vaak beschouwd als een soort “black -box” in het proces.
Wat is de theorie achter deze metingen? Waar in het proces kan de analyse het best worden uitgevoerd? Hoe moet ik monteren, wat vertellen de data mij? Hoe vaak moet ik kalibreren? Dat zijn een aantal van de vragen die we regelmatig ontvangen en waar u na deze basis training een antwoord op weet. Natuurlijk bent u tevens in de gelegenheid om uw specifieke vraag in te brengen gedurende de dag.
We organiseren deze basis training Water Kwaliteit op:
Donderdag 18 en dinsdag 23 april 2024 in hetCustomer Experience Centre van Burkert Benelux BV in Breda.
Dinsdag 19 en donderdag 21 november in het Customer Experience Centre van Burkert Benelux BV in Breda.
Burkert gebruikt voorbeelden en casestudy-materiaal gedurende de cursus om de typische toepassingen te benadrukken. Bovendien legt u contacten met adviseurs en eindgebruikers die dagelijks worden geconfronteerd met kwaliteitsmetingen ter bewaking van hun proces of installaties.
Naast een technisch seminar, geniet u van de Burkert-gastvrijheid met lunch.
De cursus start om 9.00 uur, (binnenlopen vanaf 08:30) en de dag sluit af om 16:00 uur.
De 1 daagse cursus behandelt onder andere de onderstaande onderwerpen:
Het waarom van (continu) analyseren
Do en Don’ts bij het installeren van analytische sensoren en plaatsbepaling van de monstername
De theorie achter de parameters pH, Ec, ORP en Chloor
Voorbeelden uit de praktijk
Hands-on sessie in groepjes : monteren en kalibreren van de sensoren
De kosten voor deze dag bedragen € 275,- (incl. certificaat & naslagwerk). Opgeven kan eenvoudig via een mail aan info@burkert.nl o.v.v. Water Kwaliteit Training.
Food products and processors tirelessly work on improving our food: it needs to be tastier, healthier, fresher, and also have a longer shelf life. This demands faster, more efficient, and more sustainable processes with minimal waste. Innovations and increasingly smarter machinery and devices are essential. But also, consider quality assurance, food safety, hygiene, and process optimization.
The Food Tech Event is the trade fair where you discover the latest techniques, innovations, and technological developments for food production and processing.
Do you already want to know what we you offer you? Contact our expert Natalie Crynen at natalie.crynen@burkert.com